Velkommen til Trond Are Berge photography

VELKOMMEN!
Her presenterer jeg noen av mine arbeider hvor naturen står i fokus. Jeg bruker også dens utallige detaljer, variasjoner og lysforhold som tilleggselementer til enkelte "kreative" prosjekter. Jeg håper noen av mine bilder - og tekster- kan være til inspirasjon og falle i smak hos betrakteren. Toppmotivet er hentet fra Helgelandskysten en natt i juli.
(Alle bilder er beskyttet av lov om opphavsrett.)

Besøk gjerne min side på Art-mine, New York:
http://www.art-mine.com/artistpage/trond_are_berge.aspx

eller min hjemmeside:
http://trondareberge.photoshelter.com/

eller omtaler i ARTisSpectrum magazine, New York:

http://www.artisspectrum.com/magazine/27/#/82/
http://www.artisspectrum.com/magazine/28/#/52/

1.01.2013

Vinterlig idyll.
 
Copyright: Trond Are Berge
 
 En liten hilsen fra fjellet ved starten på det nye året. Reinen har- som i årtusener- taklet nyttårstormene uten problemer. Nå venter et par-tre kalde måneder før våren gradvis siger innover fjellet. Bar-rabbene skal dukke fram og bli større og større. I mai kommer nye individer til. Små kalver spretter omkring og går en fin sommer i møte. De skal beite, de skal bli jaktet på og bukkene skal slåss om simlene utpå høsten og en ny vinter setter inn.
Et ganske så forutsigbart år for reinen.
 
For oss er (nesten) ingenting forutsigbart, men vi er så heldige å kunne sette dagsorden selv. Nyte dagene, nyte naturen og nyte samværet med de vi setter pris på. Og vi er så heldige at vi kan stifte bekjentskap med personer vi aldri har møtt før og som kan gi oss nye impulser og interesser.
 
Det handler om å gripe dagen!
Godt nytt år! 
 
 
  
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar