Velkommen til Trond Are Berge photography

VELKOMMEN!
Her presenterer jeg noen av mine arbeider hvor naturen står i fokus. Jeg bruker også dens utallige detaljer, variasjoner og lysforhold som tilleggselementer til enkelte "kreative" prosjekter. Jeg håper noen av mine bilder - og tekster- kan være til inspirasjon og falle i smak hos betrakteren. Toppmotivet er hentet fra Helgelandskysten en natt i juli.
(Alle bilder er beskyttet av lov om opphavsrett.)

Besøk gjerne min side på Art-mine, New York:
http://www.art-mine.com/artistpage/trond_are_berge.aspx

eller min hjemmeside:
http://trondareberge.photoshelter.com/

eller omtaler i ARTisSpectrum magazine, New York:

http://www.artisspectrum.com/magazine/27/#/82/
http://www.artisspectrum.com/magazine/28/#/52/

7.09.2012

Tid for Parasoll!
Copyright: Trond Are Berge
 
Av og til hender det at en ganske så vanlig markatur blir krydret med noen små opplevelser som huskes ekstra godt. Sånn var det en dag da skyene hang over tretoppene og skogbunnen var fuktig og det surklet rundt støvlene.
 
Midt ute på ei lita glenne i skogen kom vi over disse eksemplarene av det som før het Parasollmose.  Det var nok et alt for fint navn på disse vakre, små vekstene. Så de som har det ærefulle verv og skal sette passende navn på ulike arter i naturen bestemte at denne mosen skal hete Rødmøkkmose.(Eller også Gul...) Denne vokser vokser på ku- eller elgmøkk, og om en skal gi mosen litt ekstra status, heter det seg at den også kan vokse på bjørnemøkk.
 
Okke som, vakre er den der den lever sitt fargerike og korte liv.
 
Parasollmosen!
 
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar