Velkommen til Trond Are Berge photography

VELKOMMEN!
Her presenterer jeg noen av mine arbeider hvor naturen står i fokus. Jeg bruker også dens utallige detaljer, variasjoner og lysforhold som tilleggselementer til enkelte "kreative" prosjekter. Jeg håper noen av mine bilder - og tekster- kan være til inspirasjon og falle i smak hos betrakteren. Toppmotivet er hentet fra Helgelandskysten en natt i juli.
(Alle bilder er beskyttet av lov om opphavsrett.)

Besøk gjerne min side på Art-mine, New York:
http://www.art-mine.com/artistpage/trond_are_berge.aspx

eller min hjemmeside:
http://trondareberge.photoshelter.com/

eller omtaler i ARTisSpectrum magazine, New York:

http://www.artisspectrum.com/magazine/27/#/82/
http://www.artisspectrum.com/magazine/28/#/52/

7.02.2012

Itj glæm, mæ!
Copyright: Trond Are Berge


Langt inne i de dype, uframkommelige og mørke skogene av Turt og andre svære grønne vekster, lever mange andre, og mindre planter som såvidt får lov til å glanse seg i solen en sjelden gang. Er de heldige, vil de få oppleve et lite solstreif i løpet av en lang og solfylt, varm sommerdag. Og akkurat i et sånt øyeblikk- etter en lengre kamp med ca. 1343 knott, en autofokus som ikke ville fokusere og flere mygg som stupte ned mot en naiv fotograf uten påsmurt Radar, eller hva det nå heter- var det at autofokusen klaffet og minnebrikken kunne oppdateres med den nydelige planten "Forgelemmegei".
Og sannelig var det ikke et insekt som også hadde funnet fram i denne jungelen.

Vi er inne i den flotteste delen av sommeren, hvor vekstene forsøker å overgå hverandre i fargeprakt. Noen er lette å oppdage mens andre lever et anonymt liv. Det er mye å oppdage når en går ned på knærne i jungelen.
"Æ glæm itj" denne vakre planten- den er til og med havnet på den store verdensveven!

God sommer!
 

1 kommentar: