Velkommen til Trond Are Berge photography

VELKOMMEN!
Her presenterer jeg noen av mine arbeider hvor naturen står i fokus. Jeg bruker også dens utallige detaljer, variasjoner og lysforhold som tilleggselementer til enkelte "kreative" prosjekter. Jeg håper noen av mine bilder - og tekster- kan være til inspirasjon og falle i smak hos betrakteren. Toppmotivet er hentet fra Helgelandskysten en natt i juli.
(Alle bilder er beskyttet av lov om opphavsrett.)

Besøk gjerne min side på Art-mine, New York:
http://www.art-mine.com/artistpage/trond_are_berge.aspx

eller min hjemmeside:
http://trondareberge.photoshelter.com/

eller omtaler i ARTisSpectrum magazine, New York:

http://www.artisspectrum.com/magazine/27/#/82/
http://www.artisspectrum.com/magazine/28/#/52/

4.28.2012

VÅR VAKLENDE SIVILISASJON

Copyright: Trond Are Berge

"Disorder" er et av motivene i mitt nyeste prosjekt. Flere av motivene er presentert på ART-mine.com, drevet av Agora Gallery, New York. I april 2013 skal jeg delta i en kollektivutstilling i galleriet, og vil ha tre meter med veggplass til disposisjon.
Motivene, som kun omhandler arbeider fra dette prosjektet, falt tydeligvis i smak "over there" og er plukket ut av galleriets direktør Angela Di Bello, som  har over tjuefem års erfaring innenfor kunstverdenen. Du kan se nærmere på arbeidene her:


Copyright: Trond Are Berge

"House need people need House III " er fotografert en kveld i januar da himmelen "danset" og viste fram de herligste nordlysvariasjoner. I bakgrunnen lyser Ørlandet opp og kontrasten til det forlatte huset blir forsterket.

Ta gjerne også en titt på min godt besøkte hjemmeside hvor flere av arbeidene og mye annet er lagt ut.  http://trondareberge.photoshelter.com/
***
2 kommentarer:

  1. Merkelige greier dette :-) Hvordan kom du på noe sånt? Liker du ikke pepperkaker..? Spennende prosjekt, jeg håper utstillingen vekker oppmerksomhet! Har du fått solgt noen av bildene på Agora? Stive priser... men slik er boligmarkedet :-)

    /Dag R

    SvarSlett
  2. Takk for det, Dag. Bolimarkedet er tøft, men i et marked finnes mange ulike aktører:-).Lykke til med dine fotoprosjekter - som f.eks. stjernehimmelen, Flotte greier :-)
    Tare

    SvarSlett